HTML

játékmester

"A szerencse olyan, mint a Tour de France: egész évben várod, aztán észre sem veszed, és már el is múlt." (Idézet az Amelie csodálatos élete című filmből)

Friss topikok

Linkblog

A nap idézete - Szinisa Mihajlovics

Játék_mester 2010.01.27. 13:35

A Catania labdarúgócsapata 1:0-ra kikapott a Roma vendégeként és kiesett az Olasz Kupában. A meccs után Szinisa Mihajlovics, a Catania edzője így nyilatkozott:

- Nem igazán érdekelnek azok a skandálások, amik engem céloztak a mérkőzésen. A rasszizmus nemcsak a fekete-fehér színekben mutatkozik meg, én ezt a megnyilvánulást is ide sorolom. Nem először hívtak cigánynak a római drukkerek, szerintem ez rasszizmus. Ugyanakkor számomra ez nem jelent gondot, lélekben igenis cigánynak érzem magam. Sokkal jobban zavarna, ha tudomást sem vennének rólam - mondta.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmester.blog.hu/api/trackback/id/tr531706358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása