HTML

játékmester

"A szerencse olyan, mint a Tour de France: egész évben várod, aztán észre sem veszed, és már el is múlt." (Idézet az Amelie csodálatos élete című filmből)

Friss topikok

Linkblog

Berényi Miki vs. C. Ronaldo

Játék_mester 2009.08.31. 19:13

Az a hír járja, hogy a magyar-portugál meccset csak a helyszínen lévők követhetik egy az egyben élőben, a tévénézők meg kell, hogy elégedjenek csúsztatott élő közvetítéssel. A Portugáliában közvetítő társaság kezdte a cirkuszt, el kívánták tolni a meccs időpontját egy produkció miatt, de ezt Erwin Koeman nem engedte. (Megér egy misét az is, vajon miért a szövetségi kapitány dönt ebben a kérdésben - mellesleg szimpatikus a leosztás.)

Legutóbb az RTL Klub jött elő azzal, kezdődjön már egy kicsit (mondjuk majdnem háromnegyed órával) később az utóbbi évek egyik legnagyobb és legfontosabb sporteseménye Magyarországon. Az ok: a Fókusz és a Barátok közt című produkciók időben kell, hogy kezdődjenek.

A csatorna képviselői ugyanis meg vannak győződve arról, hogy Berényi Miki újabb botránya, vagy Kertész Botond legújabb "döntése" jobban érdekli az embereket, mint Cristiano Ronaldo vagy Simao Sabrosa szereplése a Puskás Stadionban. Elsőre lehet, hogy így is van mindez. Ugyanakkor, ha a szappanopera rendszeres nézői végiggondolják, vajon ki tudnák-e hagyni egy alkalommal, esetleg meg tudnák-e nézni később az epizódot, szinte biztos vagyok benne, a válasz szignifikánsan az "Igen" felé tolódna.

Mert van fontosabb egy fikciónál. Méghozzá a magyar nemzet ez évi és jövő évi közhangulatát befolyásoló sportesemény.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmester.blog.hu/api/trackback/id/tr791351379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása