HTML

játékmester

"A szerencse olyan, mint a Tour de France: egész évben várod, aztán észre sem veszed, és már el is múlt." (Idézet az Amelie csodálatos élete című filmből)

Friss topikok

Linkblog

Hullarészeg sakkmester

Játék_mester 2009.09.04. 10:40

 

"Nem mindennapi sakkjátszmát rendeztek Indiában. A nemzetközi versenyen ugyanis egy francia nagymester olyan részeg volt, hogy elaludt az asztalnál.

A Hindustan Times beszámolói szerint Vladislav Tkachievnek már szimplán az üléssel is meggyűlt a baja. A sakkozó dülöngélt a széken, és alig tudta egyenesen tartani magát. A 11. lépésnél aztán feladta a küzdelmet önmagával, letámasztotta a fejét az asztalra és elaludt a Praveen Kumar elleni partin.

Vladislav Tkachiev végül vereséggel zárta az igen furcsa játszmát, ugyanis másfél óra alatt nem teljesítette a megfelelő lépésszámot. Igaz, fejben lehet, hogy lejátszotta a csatát, de ez nem igazán hozta lázba a döntéshozókat, akik figyelmeztették a részeges sakkmestert." (http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=48537)
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmester.blog.hu/api/trackback/id/tr341359519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása