HTML

játékmester

"A szerencse olyan, mint a Tour de France: egész évben várod, aztán észre sem veszed, és már el is múlt." (Idézet az Amelie csodálatos élete című filmből)

Friss topikok

Linkblog

Szaporulat a' la Barca

Játék_mester 2010.01.31. 12:28

Barcelonában ezen a héten 45 százalékkal megnőtt a születések száma. Ahogy az lenni szokott, megnézték a szakértők (nem kellett hozzá summa cum laude orvosi diploma), mi történt kilenc hónappal ezelőtt.

Nos, a Barcelona a Bajnokok Ligája elődöntőjében 2:1-re legyőzte a Chelsea-t, Iniesta hosszabbításban szerzett góljával, és ezzel bejutott a sorozat döntőjébe. Ugyanazon a héten a Barcelona 6:2-re győzött a szuperrangadón a Real Madrid otthonában.

Azok az átmulatott éjszakák...

Csak elképzelem, mennyiben lenne biztos a jövőben az a 10 millió a magyar lakosság számát tekintve, ha éppen megverjük a svédeket és a portugálokat...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmester.blog.hu/api/trackback/id/tr91716696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása