HTML

játékmester

"A szerencse olyan, mint a Tour de France: egész évben várod, aztán észre sem veszed, és már el is múlt." (Idézet az Amelie csodálatos élete című filmből)

Friss topikok

Linkblog

Rossz időzítés

Játék_mester 2009.08.14. 16:54

A játékos egy kisebb város egész éves költségvetését bevitte már a bűnbarlangba az évek során. Pénztárcája vagy inkább széfe, bankszámlája kiapadhatatlannak látszott. Egy-két millió volt a minimum, amivel naponta ellátogatott kedvenc időtöltésének helyszínére. Biztos pontnak számított. Biztos bevételi forrásnak. Akadt, amikor a megkockáztatott összeg elérte a 20-30 milliót is. Érezhető volt ugyanakkor, hogy az utóbbi időben valami megváltozott.

A férfit közel három hétig nem látták. Aztán újra eljött. Másnap megint, harmadnap újra. Nincs itt semmi baj, vonták le a tanulságot a vezetőség részéről.

Két héttel visszatérése után a férfi félrehívta az általa legmagasabb rangúnak vélt munkatársat. Kérdést intézett hozzá. Egy jövőbemutató kérdést:

"Figyelj, ti tudtuk kölcsönözni?"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmester.blog.hu/api/trackback/id/tr511309604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása