HTML

játékmester

"A szerencse olyan, mint a Tour de France: egész évben várod, aztán észre sem veszed, és már el is múlt." (Idézet az Amelie csodálatos élete című filmből)

Friss topikok

Linkblog

11-es, fekete, páratlan

Játék_mester 2009.08.11. 14:05

A golyóadás menete: a krupié (dealer) hüvelyk- és középső ujjával megfogja és kiveszi az utolsó nyerőszámból az elefántcsontból készült golyót, majd a kerék oldalához szorítva a nyerőszám, valamint annak három-három szomszédja felett középső ujjának előrelökésével elindítja azt útjára. 

 

Mi a helyzet az első golyóval? A bevett, íratlan szabályok szerint az adott rulettasztal kinyitásakor az éppen aktuális napot jelző szám rekeszébe kerül a golyó. Így fordulhat elő, hogy hat szám (0, 32, 33, 34, 35, 36) érintetlen az első körben.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmester.blog.hu/api/trackback/id/tr601302773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása