HTML

játékmester

"A szerencse olyan, mint a Tour de France: egész évben várod, aztán észre sem veszed, és már el is múlt." (Idézet az Amelie csodálatos élete című filmből)

Friss topikok

Linkblog

A nap híre - Dzsudzsák Balázs lesz a Fidesz arca

Játék_mester 2010.01.26. 11:33

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott és a holland PSV Eindhoven focistáját kérte fel a Fidesz, hogy legyen az egyik kampányarcuk – értesült a Napi Ász.

A napilap információját, hogy a legnagyobb ellenzéki párt kampányának arcaként tűnik fel Dzsudzsák Balázs, maga a sportoló is megerősítette.
A magyar válogatott és a holland PSV Eindhoven focistája azt mondta, hogy menedzsere tárgyal a Fidesszel és hamarosan megállapodhatnak. Dzsudzsák Balázs azt is hozzátette: nem foglalkozik a politikával, de szívesen szerepelne az ellenzéki párt plakátjain, ha ezzel segítene ráirányítani a figyelmet a sportra és a labdarúgásra.

(kreativ.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmester.blog.hu/api/trackback/id/tr1001703172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása